loader image

Junior Designer 2021

Concurs național de design adresat tinerilor

Fashion Night by DIMA 2021 – galerie imagini

Asociația ASITEX în parteneriat cu Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași și Asociația Studenților și Tinerilor Ingineri Politehniști organizează în perioada 27 septembrie – 15 decembrie 2021 Concursul Național „JUNIOR DESIGNER” – ediția a III-a,proiect finanțat de Primăria Municipiului Iași.

Te așteptăm la evenimentul de prezentare a produselor realizate de studenții facultății noastre pornind de la schițele de model selectate dintre cele 286 de lucrări înscrise în concurs de elevi din învățământul preuniversitar marți – 14 decembrie 2021, ora 18.00 în Club Fratelli Iași.  

Scopul proiectului este identificarea elevilor talentați și lansarea acestora în industria modei. Atingerea scopului propus va asigura cadrul organizatoric necesar dobândirii de cunoştinţe specifice pentru înţelegerea elementelor şi principiilor care stau la baza procesului de creație și design, utilizarea adecvată a acestora în interpretarea procedeelor, tehnicilor şi metodelor necesare în realizarea corectă a schițelor de modă în contextul designului și industriei modei.

Grupul țintă este constituit din cei peste 200.000 de tineri, elevi din învățământul preuniversitar, înmatriculați în colegiilor și liceele din România care vor putea participa în cadrul Concursului Național de Design “Junior Designer” pe baza liberului consimțământ prin completarea unui formular editabil de înscriere, indiferent de specializare, vârstă sau sex.

Chiar dacă te-am convins deja, uite cum au arătat primele 2 ediții:

Contact: dionesi@tuiasi.ro / 0744487258