loader image

Tehnică, Știinţă şi Artă

Domeniile textilelor, pielăriei și managementului reprezintă rezultatele îmbinării armonioase dintre tehnică, știință și artă. Iar tu, ca un viitor profesionist, trebuie să fi la curent cu noutățile, inovațiile și secretele acestor domenii. Așadar, aici vei găsi informații care îți vor inspira creativitatea, îți vor îmbunătăți practica și îți vor ascuți gândirea.

Ingineria în domeniul textil este o vocaţie. Plasată abia sesizabil la graniţa dintre tehnică, ştiinţă şi artă, ingineria textilă şi de pielărie are valenţe profund umaniste… Pentru că textilele fac parte din viaţa noastră de zi cu zi, sub forma îmbrăcămintei, a decoraţiunilor interioare, a echipamentelor de protecţie, a compozitelor pentru industria automotivă şi aeronautică, a materialelor pentru construcţii şi pentru agricultură, a grefelor vasculare, a aţelor chirurgicale, a e-textilelor şi sub multe, multe alte forme.

Vi se pare incredibil ?! Dacă da, veniţi să descoperim împreună lumea fascinantă a ingineriei textile.

 

Admitere-2015-Facultatea-de-Textile-Iasi

[fblike url=”https://www.facebook.com/TPMI.TUIASI” style=”standard” float=”right” showfaces=”true” verb=”like” font=”arial”]