loader image

Proiect Junior Designer 2018

JUNIOR DESIGNER – FASHION TPMI DAY – IDENTITY

Concurs național de design vestimentar adresat tinerilor

 

REZULTATE CONCURS JUNIOR DESIGNER – FASHION TPMI DAY – IDENTITY

 

Asociația Absolvenților Facultății de Textile-Pielărie în parteneriat cu Facultatea de Textile-Pielărie și Management Industrial din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași și Asociația Studenților și Tinerilor Ingineri Politehniști organizează în perioada 06 august – 05 decembrie 2018 Concursul Național „JUNIOR DESIGNER”, proiect finanțat de Primăria Municipiului Iași.

Scopul proiectului este identificarea elevilor talentați și lansarea acestora în industria modei. Atingerea scopului propus va asigura cadrul organizatoric necesar dobândirii de cunoştinţe specifice pentru înţelegerea elementelor şi principiilor care stau la baza procesului de creație și design, utilizarea adecvată a acestora în interpretarea procedeelor, tehnicilor şi metodelor necesare în realizarea corectă a schițelor de modă în contextul designului și industriei modei.

Grupul țintă este constituit din peste 500000 de tineri, elevi din învățământul preuniversitar, înmatriculați în colegiilor și liceele din România care vor putea participa în cadrul Concursului Național de Design “Junior Designer” pe baza liberului consimțământ prin completarea unui formular editabil de înscriere, indiferent de specializare, vârstă sau sex.

JD_Banner_2

Organizator: Asociația Absolvenților Facultății de Textile Pielărie – ASITEX

Partener 1: Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iași – Facultatea de Textile, Pielărie și Management Industrial – FTPMI

Partener 2: Asociația Studenților și Tinerilor Ingineri Politehniști – ASTIP

Finanțator: Primăria Municipiului Iași

Pasi_JD

Lansare proiect: 20 August 2018

Înscrierea participanților (prin completarea formularului editabil atașat anunțului de participare – vezi mai jos): 1 Septembrie – 10 Octombrie 2018

Afișarea rezultatelor: 15 Octombrie 2018

Organizarea evenimentului de prezentare “Fashion TPMI day – Identity”: 26-28 Noiembrie 2018

 

Contact: textile@tex.tuiasi.ro / 0744487258