loader image

Concurs INSIDE FASHION

Încurajăm, susținem și promovăm creativitatea în rândul studenților facultății noastre!!!

Yoshida Kogyo Kabushikikaisha Group (YKK), producător de accesorii pentru confecții, a lansat o provocare în rândul studenților de la facultățile de profil din țară, invitându-i să conceapă și să prezinte colecții vestimentare sau prototipuri în care fermoarul să fie vedeta. S-au înscris în această competiție studenți de la Facultățile de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara și studenți ai Facultății de Textile Pielărie și Management Industrial din Iași. Creațiile studenților au fost prezentate în cadrul evenimentului INSIDE FASHION, organizat de grupul YKK la București (Sala Biavati), în ziua de 8 mai 2014.

Cu toate că echipa facultății noastre s-a confruntat cu o foarte puternică concurență care a venit din partea studenților de la facultățile de artă și design, MARELE PREMIU a fost câștigat de studenta noastră, Diana COSTEA. Prototipurile prezentate de studenții noștri au folosit conceptul de produs multifuncțional, demonstrând astfel posibilitatea de îmbinare armonioasă a competențelor inginerești cu inovarea și creativitatea.

Grupul de studenți care s-a implicat în această activitate se compune din: Diana VIZITEU, Andreea ALEXANDRU, Alexandra TOPALA , Paula SAVA , Ioana MANOLACHE, Dragoș BALABAN, Alina DONOSE(anul II)Carmen BLEJAN (anul III), Iustina- Claudia IGNAT, Andreea PILA (anul III), Olimpia CHELARIU (anul IV), Diana COSTEA (anul III) si Elena PISTOL (anul III). Coordonatorii grupului au fost Dr.ing. Irina IONESCU si Dr.ing. Manuela AVADANEI