loader image

PROIECTUL DAS – O NOUĂ TABĂRĂ A ELEVILOR

Proiectul ”Direct Acess to Students”, 2SOFT/1/1/112, din Programul Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020, în care TUIASI este partener, a desfășurat în perioada 22-25 februarie activitatea ”Student Camp no. 2”, destinată Colegiului de Industrie Ușoară din Bălți, coordonat cu foarte mult entuziasm de către dl. Director Grigore Gaitur.

Simularea câtorva zile de studenție s-a făcut prin activități de tipul workshopurilor, a vizitelor în campus, în săli de curs și laboratoare. Cei 40 de elevi și 10 cadre didactice au fost prezenți la 8 workshopuri tematice ale facultățillor de Design Industrial și Managementul Afacerilor (DIMA), Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată (IEEIA), Construcții și Instalații (CI).

A urmat o sesiune de consiliere în carieră, vizita Aulei și Bibliotecii Universității noastre, precum și de un tur al orașului, pentru a-și completa imaginea despre un oraș universitar.

Echipa de studenți voluntari, care au fost cartea noastră de vizită, a participat cu mult entuziasm la aceste activități, bucurându-ne ca și dascăli.

Prof. Dr. Habil. Ing. Mirela BLAGA

Manager proiect TUIASI