loader image

COLLABORATIVE ANTREPRENEURIAL EDUCATION – Schimb de studenți

În cadrul proiectului transfrontalier Romania – Republica Moldova COLLABORATIVE ANTREPRENEURIAL EDUCATION (https://ro-md.net/en/map/2soft-1-1-1) se organizează un schimb de studenți ai facultății de Design Industrial și Managementul Afacerilor cu studenți ai Universității din Chișinău, Facultatea de Textile și Poligrafie.

Acțiunea urmează a se desfășura în perioada 1 – 14 martie; pe durata ei studenții vor putea cunoaște activitățile colegilor din Republica Moldova, și vor putea vizita obiective de interes industrial și turistic din zonă. Toate costurile legate de transport, cazare și masă sunt suportate de proiect.

Este de anticipat ca pentru participare să fie necesară prezentarea certificatului de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare. Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. În funcție de condițiile concrete de la acea dată, e posibil să fie suficient și rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore.

Pentru informații suplimentare și înscriere – profesor Andrei Bertea, andrei-petru.bertea@academic.tuiasi.ro