loader image

Concurs elevi – Junior Designer 2015

Prin proiectele desfășurate dorim să încurajăm elevii și studenții ce au abilități și pasiune pentru domeniile textile, pielărie și management să și le fructifice. Încurajăm inovația, imaginația și simțul practic.

Concursul Naţional de creaţie textilă

“JUNIOR DESIGNER ” ediţia a VI-a, 2015

În perioada 4 martie – 8 mai 2015, Facultatea de Textile-Pielărie şi Management Industrial din Iaşi organizează cea de-a VI-a EDIŢIE A CONCURSULUI NAŢIONAL DE CREAŢIE TEXTILĂ “Junior Designer” .

Anunt JD_2015_1

Tema ediţiei 2015 a concursului este “SCHOOL TIME !”

Vă aşteptăm să ne demonstrați abilitățile și talentul vostru în cadrul  celor două secțiuni ale concursului:

  • Compoziţie vestimentară pentru adolescenţi (îmbrăcăminte şi accesorii).
  • Compoziţie decorativă de suprafaţă pentru materiale textile destinate vestimentaţiei adolescenţilor.

 

Succes la concurs!

N.B.
Tema concursului JUNIOR DESIGNER 2015„School time!” se referă la vestimentaţia adolescenţilor în cadrul activităţilor organizate de şcoală (vestimentaţie pentru participarea la ore, dar şi pentru activităţi festive, de ex. Balul Bobocilor, Balul Absolvenţilor etc.).

La ambele secţiuni, poți folosi orice tehnică de lucru, în concordanţă cu tema propusă. Te poți înscrie doar cu un singur portofoliul, la una sau la ambele secţiuni de concurs.

Portofoliul înscris trebuie să conţină maxim trei lucrări realizate într-o tehnică la alegere.

La evaluarea lucrărilor se va ţine cont de următoarele criterii:

– Calitatea şi originalitatea ideii de creaţie textilă sau de modă.

– Expresivitatea compoziţiei şi adecvarea la tema concursului

– Adaptarea la tendinţele modei actuale.

Portofoliul de lucrări şi fişa de înscriere (Anexa 1) se vor trimite până la data de 8 mai 2015, pe adresa: Facultatea de Textile-Pielărie şi Management Industrial, B-dul Dimitrie Mangeron, nr. 29, Iaşi, 700050, cu menţiunea „Pentru concursul JUNIOR DESIGNER 2015”.

Rezultatele concursului vor fi postate pe site-ul Facultăţii de Textile-Pielărie şi Management Industrial, www.tex.tuiasi.ro până la data de 15 mai 2015, ulterior urmând a fi postată o galerie de imagini cu o parte din lucrările premiate.

Pentru informaţii şi detalii, comisia de coordonare a concursului JUNIOR DESIGNER 2015 poate fi contactată la adresa de e-mail: juniordesigner@tex.tuiasi.ro

[fblike url=”https://www.facebook.com/TPMI.TUIASI” style=”standard” float=”right” showfaces=”true” verb=”like” font=”arial”]